CONTRABANDĂ – Țigări ascunse în mașini și sub calea ferată (FOTO)

0
784

Ieri, 7 martie, în jurul orei 1.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului au descoperit, sub un pasaj de cale ferată, în apropierea frontierei de stat, 10 colete care conţineau ţigări.

În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 8.910 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 81.000 lei. La cercetări, a fost identificată o persoană de sex masculin, domiciliată pe raza comunei Bistra, jud. Maramureş, care a fost implicată în activitatea infracţională.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar în continuare se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Tot ieri, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret, jud. Suceava, au depistat, pe sensul de intrare în ţară, peste 800 pachete țigări de provenienţă ucraineană, ascunse în două autoturisme.

Țigările erau ascunse în portierele unui autoturism marca Wartburg, precum şi în semi-aripile faţă ale unei maşini marca Vaz.

DSC_7882

Conducătorii auto, B. Maria, de 56 de ani, din Cluj-Napoca şi cetăţeanul ucrainean T. Volodymyr, în vârstă de 36 de ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 5.000 lei fiecare, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 1.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, poliţiştii de frontieră au luat faţă de cetăţeanul ucrainean, măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani începând cu data de 07.03.2016.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.