CONTRABANDĂ LA VALEA VIŞEULUI – Baxuri cu 3.000 de pachete cu ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră

0
166

CONTRABANDĂ LA VALEA VIŞEULUI  La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului – ITPF Sighetu Marmației, în 13 februarie, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Loading...

în jurul orei 22.00, polițiștii de frontieră au observat pe raza localității Valea Vișeului, mai multe persoane care se îndreptau de la malul râului Tisa, spre interiorul țării, transportând, în spate, colete voluminoase.

Drept urmare, ei au somat verbal persoanele în cauză, însă acestea au abandonat coletele și au fugit, întorcându-se înot pe teritoriul statului vecin.

Imediat, au fost anunțate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

La fața locului, au fost descoperite mai multe colete care conțin țigări de proveniență ucraineană.

Baxurile cu țigări au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări, mărcile Marble și Jin Ling, în valoare de aproximativ 35.100 lei.

În cauză, polițiștii de frontieră au ridicat întreaga cantitate de țigări în vederea confiscării și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În continuare, se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.