CONTRABANDĂ LA CÂMPULUNG LA TISA ŞI VALEA VIȘEULUI – 6.000 de pachete cu ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră

1
214

CONTRABANDĂ LA CÂMPULUNG LA TISA ŞI VALEA VIȘEULUI  Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat aproximativ 6.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 70.000 lei.

Loading...

În data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Sarasău a observat cu ajutorul aparaturii de vedere din dotare, pe raza localității de frontieră Câmpulung la Tisa, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interior colete voluminoase.

În momentul în care au fost somaţi bărbații au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul ucrainean.

Au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin care au comunicat faptul că pe direcția respectivă au reținut un bărbat.

La cercetarea terenului au fost descoperite șase colete, cu 2.999 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 35.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării. În continuare se fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Şi polițiștii de frontieră de la Sectorul PF Valea Vișeului au observat, în data de 12 septembrie, în jurul orei 02.30, trei persoane care transportau de la frontiera de stat spre interiorul țării colete cu țigări.

La fața locului a fost solicitată o echipă de intervenție care a acționat pentru reținerea bărbaților. Deoarece nu s-au supus somațiilor legale prin voce au fost trase patru focuri de avertisment în plan vertical.

Cei în cauză au abandonat coletele și s-au îndreptat spre teritoriul statului vecin fapt pentru care au fost anunțate imediat autoritățile de frontieră ucrainene.

În zonă au fost descoperite şase colete, care conţineau 3.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 35.100 lei.

Și în acest caz țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.