CONTINUĂ CURĂȚENIA ÎN BAIA MARE – Zeci de rable ridicate. Primarul Cherecheș anunță noi surprize

0
2160

CONTINUĂ CURĂȚENIA ÎN BAIA MARE   Începând de luni, 28 octombrie, echipaje mixte, din dispoziția primarului Cătălin Cherecheș, intervin fără pauză la ridicarea rablelor abandonate pe domeniul public. Zeci de mașini au fost deja ridicate, iar acțiunea va continua până când toate autovehiculele lăsate de izbeliște vor fi colectate.

Și în acest demers, primarul face echipă cu cetățenii solicitându-le să îi transmită locațiile unde se mai află astfel de mașini pentru ca acestea să fie ridicate. Rablele sunt depozitate în curtea societății Urbis, unde vor rămâne timp de 6 luni, cum prevede legea. Ulterior, dacă nu vor fi revendicate de către proprietari, care vor avea de achitat amendă și taxe aferente, vor fi valorificate la reciclatori.

Citește și:  http://www.actualmm.ro/actiune-in-forta-baia-marefoto-video-primarul-chereches-a-dat-dispozitie-sa-fie-ridicate-toate-masinile-abandonate-pe-domeniul-public

Dragi băimăreni care vă iubiți orașul la fel de mult cât îl iubesc eu, vă mulțumesc pentru simțul civic și ajutorul pe care mi-l oferiți în demersul de a asigura ordinea și curățenia în Baia Mare. Aștept în continuare să îmi transmiteți unde știți că există mașini abandonate să trimitem echipe să le ridice! Pentru că se lucrează pe turație maximă pentru eliminarea mașinilor abandonate de pe domeniul public. Până târziu în noapte s-a intervenit ieri, iar astăzi de la prima oră echipele au fost la datorie. Ieri am dat startul pentru acest prim pas în ceea ce înseamnă curățenie generală în Baia Mare. Urmează și alte surprize, iar în final o să avem curățenie lună și bec în tot orașul! Vreau să reamintesc că ridicarea lor este făcută respectând procedurile legale, iar mașinile vor fi depozitate în curtea societății Urbis și, după 6 luni, dacă nu vor fi revendicate și nu se vor achita sancțiunile, vor fi valorificate la reciclatori. De nenumărate ori am încercat cu somații, cu vorba bună să îi conving pe cei care le dețin să le elimine de pe domeniul public. Unii proprietari au fost serioși si au ridicat mașinile și le mulțumesc pentru colaborare, alții au ales să desconsidere autoritatea locală. Răbdarea și înțelegerea față de cei care nu respectă comunitatea și regulile de bună conviețuire a ajuns la final. Ordine și curățenie în Baia Mare! Urmează noi acțiuni, despre care am mai vorbit, dar de care acum ne apucăm în forță! Rămâneți aproape”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.