CONSILIUL JUDEŢEAN – Departament doar pentru sănătate şi asistenţă socială

1
294

CONSILIUL JUDEŢEAN Sănătatea şi asistenţa socială vor face obiectul unui serviciu de sine stătător în cadrul Consiliului Judeţean Maramureş.

CONSILIUL JUDEŢEAN Cel puţin aşa susţine preşedintele instituţiei, Gabriel Zetea.  Primele discuţii pe această temă au avut loc deja şi sunt urmare a solicitării pe care Mircea Ciocan, preşedintele Comisiei de învăţământ, cultură, sănătate, asistenţă socială şi sport din cadrul Consiliului Judeţean, a  înaintat-o conducerii instituţiei.

Ciocan susţine că în cadrul comisiei pe care o conduce  “a fost analizată organigrama aparatului propriu al Consiliului Judeţean, respectiv compartimentul care se ocupă de asistenţă socială şi sănătate. Este în neconcordanţă cu nevoile judeţului. Acest compartiment pentru învăţământ, cultură, sănătate, asistenţă socială şi sport este prea stufos şi nefuncţional. Prin urmare, noi am dori să avem un serviciu, un birou sau un compartiment strict de sănătate şi asistenţă socială, care să se ocupe de problematica proprie, pe care să-l putem folosi noi, comisia de specialitate, în a creiona  politici publice în acest sector. Deci vă rog să aveţi în vedere ca la reorganizarea aparatului propriu să avem un serviciu de specialitate strict pentru domeniul în discuţie”.

La rândul său, Zetea a arătat: „Susţin în totalitate acest demers, care de altfel se pliază pe credinţa mea şi pe felul în care cred că trebuie la un moment dat să se desfăşoare lucrurile. Undeva în toamna acestui an urmează să discutăm organigrama Consiliului Judeţean, iar la momentul acela vom defini serviciul pe care doriţi să îl avem în aparatul propriu  al consiliului şi care să se ocupe mai  îndeaproape  de problemele extrem de dificile ale judeţului legate de sănătate şi asistenţă socială”.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Turism,sănătate si asistenta sociala,adica tot ce e la pământ in judetul asta si pe care un sistem întreg nu e in stare sa o tina in limite rezonabile,cica o sa fie gestionate corect de niste functionarasi obisnuiti sa taie frunze la câini.Foarte tare.Asteptam cu interes si infiintarea unui serviciu de sine statator care sa gestioneze Parcurile Industriale.Pardon,viitoarele parcuri inexistente ( nici macar puse la bascalie pe hârtie).Zetea,ce se intampla cu cele 20 de ha de teren de la Lapusel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.