CONSECINŢE – Prefect demis, după ce nu i-a răspuns la telefon ministrului de Interne

0
411

CONSECINŢE Prefectul de Giurgiu a fost demis, după ce nu i-a răspuns la telefon ministrului de Interne. Decizia a fost semnată în ședința de Guvern de joi, de premierul Sorin Grindeanu, scrie Libertatea.

CONSECINŢE Grindeanu i-a demis pe prefectul judeţului Giurgiu, Zorinel Niculcea şi pe cel al judeţului Prahova, Daniel Grigoraş.

Noul prefect de Giurgiu este Nina-Carmen Crişu. Daniel Grigoraş a fost înlocuit din funcţia de prefect de Prahova de către Ioana-Mădălina Lupea, care a fost până acum subprefect al judeţului.

 Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sâmbăta trecută premierului Sorin Grindeanu să îl demită pe prefectul judeţului Giurgiu, după ce l-a căutat la telefon timp de trei ore şi acesta „a fost de negăsit”.

 

”Această situaţie a fost un test pentru toată lumea, pentru toţi cei care au avut competenţe în gestionare. Acum două nopţi l-am căutat vreo trei ore pe prefectul de la Giurgiu.

O să îl rog pe domnul ministru să dispună încetarea exercitării pentru prefectul de la Giurgiu”, a spus Carmen Dan, după o vizită de lucru la Ministerul Transporturilor.

În replică, Zorinel Niculcea a spus că nu a răspuns la apelurile primite de la ministrul de Interne, deoarece nu a fost sunat pe telefonul de serviciu, ci pe un alt telefon, pe care nu îl foloseşte în mod ”uzual”.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.