CONFLICT – Scandal şi împușcături între romi

1
698

CONFLICT Împuşcături şi ţipete s-au auzit duminică dimineaţa, în jurul orei 11, la Iveşti (Galaţi), în comunitatea romă.

CONFLICT Bacu Stănescu, 29 de ani, a fost împuşcat de mai multe ori, autorul fiind un alt etnic, Semafor Mihalache Stănescu.

Se pare că scandalul dintre cei doi nu este ceva spontan, familiile celor doi fiind de mai mult timp în conflict.

Duminică, atunci când Semafor Mihalache Stănescu a trecut pri fața porții casei lui Bacu Stănescu, cearta a degenerat, ajungându-se la împușcături.

Victima ar fi înjurat autorul şi pe familia acestuia, iar Semafor Mihalache Stănescu a scos pistolul şi, fătă ezitare, a tras.

Un elicopter SMURD care a fost solicitat în zonă a dus victima la Spitalul de Urgenţă Galaţi, iar potrivit dr. Adrian Malacu, de pe elicopterul SMURD, victima avea patru plăgi împuşcate la nivelul toracelui şi abdomenului, dar şi o plagă prin lovire în cap cu un par.

”Da, al meu i-a înjurat, dar de ce l-a împuşcat pentru asta? De ce să îl omoare pentru o înjurătură”, a declarat Lenuța Stănescu, soţia victimei.

”M-a împuşcat unul, ca m-au găsit singur. Nu au reușit cu alții și m-au găsit pe mine. M-au găsit mai slab”, a declarat Bacu Stănescu.

Poliţiştii gălăţeni confirmă incidentul, spunând că autorul este identificat și că se fac verificări pentru a se vedea dacă arma cu care s-a tras, un pistol cu bile, era deţinut legal sau nu.

sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Macar bine ca vedem si noi pe ce merg banii romanilor pentru Serviciul Mobil de Urgente, Resuscitare si Descarcerare. Daca a putut sa mai si declare ceva, inseamna ca celalalt nu si-a facut treaba cum trebuie (clasic pt tigani) si nu i-a luat piuitul. Asta e caz de SMURD ?! Se cheltuie banii SMURD-ului pt etnicii minoritari care nu contribuie cu 1 leu la el….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.