Condamnat pentru trafic de persoane, prins in Maramures. Masina furata in Spania gasita in Baia Mare

0
215

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Biroului Urmăriri al I.P.J. Maramureş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Teleorman pe numele unui bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Băbăiţa, judeţul Teleorman. Bărbatul a fost condamnat la 9 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane. El a fost depus în Centrul de Reţinere şi  Arest  Preventiv Maramureş şi urmează să fie transferat la penitenciarul Gherla.

Autovehicul căutat de autorităţile spaniole, găsit în Baia Mare

Luni, 03 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Maramureş, au depistat pe raza localităţii Baia Mare un autovehicul semnalat de autorităţile judiciare din Spania ca fiind furat. Este vorba despre un autoturism ale cărui date de identificare figurează pe canalul internaţional de comunicare SINS SCHENGEN, acesta fiind urmărit din luna mai 2014.

Până la finalizarea cercetărilor, conform procedurilor, autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Maramureş iar faţă de persoana în posesia căreia a fost găsită maşina se efectuează verificări pentru a se stabili modalitatea de dobândire a acesteia.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.