CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE – Bărbatul care a mușcat un polițist în Craiova, după gratii

0
185

CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE  Bărbatul care a mușcat un polițist în Craiova a fost condamnat definitiv la închisoare. Marius Urîtu își va petrece următorii doi ani și șapte luni în spatele gratiilor pentru ultraj. Mai mult, olteanul în vârstă de 25 de ani a primit și o amendă penală în valoare de 1.200 de lei pentru distrugere.

Tânărul din comuna Mârșani a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și distrugere, informează Gazeta de Sud. În noaptea de 26 martie 2016, Marius Urîtu a fost ridicat pentru a fi dus la secție, însă, pe drum, a mușcat un polițist.

Inculpatul Urîtu Marius, fiind transportat cu autospeciala de poliție către Secția 1, a exercitat acte de violență fizică a persoanei vătămate, respectiv l-a mușcat de brațul drept, acte care i-au produs acestui funcționar public leziuni traumatice a căror gravitate este evaluată prin cel mult 90 de zile de îngrijiri medicale“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Pedeapsa a fost contopită cu una mai veche, de doi ani de închisoare cu suspendare, primită într-un dosar de ultraj și lovire. Așa se face că bărbatul urmează să execute doi ani și șapte luni de închisoare.

Mai mult, Marius Urîtu a fost obligat de instanță să-i plătească polițistului pe care l-a mușcat suma de 1.000 de lei ca daune morale.

Sentința pronunțată de Judecătoria Craiova a fost atacată cu apel. Magistrații Curții de Apel au respins, vineri, apelul formulat de inculpat. Hotărârea instanței este definitivă. Polițiștii l-au dus pe Marius Urîtu la Penitenciarul Craiova, în baza mandatului emis de instanță.

În aceeași zi a fost condamnat la închisoare și un craiovean de 30 de ani, care a amenințat șase polițiști cu un cuțit și cu o bâtă și care a vrut să arunce în aer blocul în care locuiește. Găsit vinovat de șase infracțiuni de ultraj, Marian Sorin Prioteasa a fost condamnat definitiv la un an și patru luni de închisoare cu executare.

Sursă info: Libertatea

Sursă foto: Gazeta de Sud

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.