CONDAMNARE – Femeia din Vișeu de Jos care și-a bătut copila de 4 ani a primit 5 ani de închisoare

0
1137

CONDAMNARE   Femeia care, la sfârșitul anului trecut, și-a bătut fețița de numai patru anișori cu o bâtă, cu pumnii și cu picioarele până i-a rupt mai multe organe interne a fost condamnată la cinci ani de închisoare. Adelina Viorica Oniga a primit sentința într-o secție specială a Penitenciarului Târgșor, unde este închisă cu tot cu o altă fetiță a ei, un bebeluș pe care acum câteva luni l-a născut în închisoare.

Brutalitățile de neimaginat îndreptate împotriva propriei fetițe, care a fost la un pas de a fi ucisă în bătăi reperate, au fost traduse de investigatorii maramureșeni  în ”tentativă de omor îndreptată asupra unui membru al familiei”. După mai multe amânări în care a studiat probele puse la dispoziție de anchetatori (polițiști și procurori), o instanță a Tribunalului Maramureș a pronunțat sentința împotriva Adelinei Viorica Oniga, din Vișeu de Jos, potrivit Libertatea.ro.

La o primă ”strigare”, femeia care și-a maltratat copila, care la vremea aceea avea numai patru anișori, s-a ales cu o  condamnare de cinci ani de închisoare, din care i se vor scădea cele câteva luni în care a fost încarcerată în arestul IPJ Maramureș și în închisorile prin care a trecut (Rahova, unde a și născut, și Târgșor, unde se află în prezent). Instanța a mai hotărât ca mama bătăușă, care în luna februarie a acestui an a născut după gratii, să scoată și ceva bani din buzunar pentru cheltuielile de spitalizare ale micuței sale pe care a maltratat-o în repetate rânduri, pentru avocatul din oficiu, dar și pentru cheltuieli judiciare.

În total, este vorba despre aproape 30.000 de lei, bani pe care fie în va plăti din resurse financiare proprii deja existente, fie din sumele pe care le-ar putea câștiga prin muncă în pușcărie. În acest moment, Oniga – găsită vinovată în primă instanță pentru tentativa de omor îndreptată împotriva propriei fiice – este încarcerată la Penitenciarul Târgșor, într-o secție ”Mama și copilul”, unde beneficiază de un tratament special, diferit de al celorlalte pușcăriașe care nu au născut în închisoare.

 

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.