Concursul internaţional de poezie şi proză pentru romanii din intreaga lume, STARPRESS 2014

2
213

Revista internaţionala Starpress -www.valcea-turism.ro lansează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE PENTRU ROMÂNII DIN INTREAGA LUME „STARPRESS” 2014, ediţia a lV-a.

Loading...

În acelaşi timp, organizează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE PROZĂ PENTRU ROMÂNII DIN ÎNTREAGA LUME, STARPRESS 2014 – ediţia a ll-a.
Concursul Intenaţional de poezie şi proză “STARPRESS 2012” se desfaşoară în parteneriat şi colaborare cu peste 70 de ziare, reviste, posturi de radio şi televiziune din diaspora şi România, în perioada 01.02.2014 – 01.06.2014.
Premiile constau în sejururi în renumitele staţiuni turistice româneşti de pe litoral, Eforie Nord – HOTEL CASA ANDREI si Jupiter – HOTEL RIO.
Fiecare premiu constă în câte un sejur pentru două persoane (câstigatorul fiind insoţit de câte o persoană dragă în sejur, ca şi la ediţiile precedente).
Regulamentul concursului:
LA SECŢIUNEA POEZIE SE PARTICIPĂ CU 5 POEZII. Concurenţii vor prezenta, alături de poezii, un CV şi o fotografie in jpg.
LA SECŢIUNEA PROZĂ SE PARTICIPĂ CU 5 FRAGMENTE. Concurenţii vor prezenta, alături de fragmentele de proza, un CV şi o fotografie.
Indiferent de rezultatul concursului, cele mai interesante lucrări vor fi publicate în paginile revistei, precum şi în publicaţiile celorlalţi parteneri implicaţi în proiect.
Materialele pentru concurs pot fi trimise pe adresa:
ligya33@gmail.com, star_andrada888@yahoo.ro,free3ymher@yahoo.ca, pană la data de 15 mai 2012.
Comitetul de selecţie va delibera pana la 1 iunie 2014 .
La inceputul lunii iunie se vor anunţa caştigatorii.
Relaţii şi informaţii suplimentare: Ligya Diaconescu, ligya33@gmail.com.

2 COMENTARII

  1. Bianca,
    din cate scrie in text, nu este un regulament special pentru participare.
    Se cer 5 poezii+ poza,sau proza 5 fragmente+poza; si bineinteles, cred ca va trebui sa incluzi detaliile-nume complet, adresa de email sau o posibilitate de contact.
    Cel mai bine e sa contactezi pe doamna Ligya, la adresa de email pe care o gasesti in textul articolului:
    ligya33@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.