CONCURS LA JANDARMERIA MARAMUREȘ – Se caută ofițer specialist la compartimentul Auto din cadrul Serviciului Logistic

0
419

CONCURS LA JANDARMERIA MARAMUREȘ  În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, Jandarmeria Maramureşorganizează concurs pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist la compartimentul Auto din cadrul Serviciului Logistic.

Ocuparea acestui post vacant se va materializa prin încadrare din sursă externă, dintre persoanele cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale. Recrutarea în vederea încadrării directe are drept scop identificarea şi atragerea persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor vacante.

Participanţii la acest concurs trebuie să aibă ca pregătire de bază studii universitare de licenţă – ciclul I Bologna sau studii universitare de lungă durată cu licenţă în ramura ingineria transporturilor: domeniul ingineria autovehiculelor, domeniul ingineria transporturilor; ramura inginerie mecanică, mecatronică, inginerie industrială şi management: domeniul inginerie mecanică, domeniul inginerie şi management; ramura ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică: domeniul ştiinţe militare.

Cererile de înscriere se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, situat în municipiul Baia Mare, b-dul Unirii nr. 34, în zilele lucrătoare între orele 08.00 – 16.00, doar personal de către candidat odată cu prezentarea la sediul inspectoratului până la data de 15.11.2018, ora 16.00. Cu prilejul depunerii cererii de înscriere, candidaţii vor primi şi un set de tipizate necesare completării dosarului de recrutare, respectiv: ghid întocmire autobiografie şi tabel de rude.

Documentele în format electronic vor fi disponibile şi pe pagina de internet a unităţii. Dosarele de recrutare, în volum complet, se depun doar personal de către candidat la sediul instituţiei noastre, în zilele lucrătoare între orele 08.00 – 15.00, până la data de 07.12.2018, ora 16.00.

Persoanele care au absolvit studii corespunzătoare cerinţelor postului, care îndeplinesc condiţiile legale şi îşi doresc o carieră în Jandarmeria Română, sunt aşteptate pentru relaţii suplimentare şi pentru înscrierea la concurs, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş din Baia Mare, situat pe b-dul Unirii nr. 34. Informaţiile necesare se pot obţine şi de pe site-ul instituţiei noastre, sau  la telefon 0262/277779, interior 24557  ori  24535”.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.