CONCERT SOLEMN DE COLINDE – La Catedrala Episcopală Sfânta Treime, “Colind în cer și pe pământ”

0
489
Duminică, 18 decembrie 2016, în Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare a avut loc un concert solemn de colinde sub egida “Colind în cer și pe pământ”. Evenimentul a fost susținut de corurile Doxologia, al Catedralei Episcopale Sfânta Treime; Sfântul Ioan Damaschinul al Facultății de Teologie Ortodoxă din Baia Mare; Arhanghelul, al preoților din Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului; Theologos, Grupul bizantin bărbătesc al Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului și Angelli, al Seminarului Teologic Liceal Sfântul Iosif Mărturisitorul din Baia Mare.

Evenimentul a fost organizat de către Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului, cu binecuvântarea Prea Sfințitului Iustin Sigheteanul, episcopul Maramureșului și Sătmarului. La eveniment au participat sute de credincioși ortodocși, printre ei și dr. Viorica Cherecheș, deputat al băimărenilor și maramureșenilor, care a scris pe rețeaua de socializare Facebook:

CONCERT SOLEMN DE COLINDE - La Catedrala Episcopală Sfânta Treime
„M-am bucurat să fiu alături de credincioșii băimăreni la un eveniment atât de înălțător care a avut loc în Catedrala Episcopală Sfânta Treime. Pentru mine a fost o onoare să primesc invitația Prea Sfințitului Iustin Sigheteanul, Episcopul Maramureșului și Sătmarului. Țin să felicit corurile Catedralei Episcopale Sfânta Treime, „Doxologia”, al Facultății de Teologie Ortodoxă din Baia Mare, „Sfântul Ioan Damaschinul”, al preoților din Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului, „Arhanghelii”, al Seminarului Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare, „Angelli” precum și Grupul bizantin bărbătesc al Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, „Theologos” pentru momentul înălțător oferit credincioșilor în pragul sărbătorilor de iarnă. Mă bucur că alături de Cătălin, fiul meu am dăruit Sfânta Cruce de pe Catedrala Episcopală, iar acum, în luna în care suntem mai buni unii cu alții am putut oferi băimărenilor bradul ca și simbol al luminii care să ne vegheze mereu”, a spus dr. Viorica Cherecheș, deputat.
Sursă info. 
Credit foto: Mezok Dan.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.