COMUNICAT – Scrisoare deschisă trimisă de Zamfir Ciceu către Prim-Ministrul României

0
1684

Pe site-ul Consiliului Județean Maramureș a fost postată o scrisoare deschisă pe care președintele instituției, Zamfir Ciceu, i-a trimis-o primului ministru al României, Dacian Cioloș.

Zamfir Ciceu îi solicită premierului un punct de vedere oficial vizavi de poziţia contradictorie a două ministere în problematica gestiunii deşeurilor din cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”.

”În fapt, este vorba de o adresă primită de la ministrul Mediului – Cristina Paşca Palmer – care, susţine atitudinea UAT Târgu Lăpuş vizavi de respingerea documentaţiei aferente delegării serviciilor de colectare şi transport în cadrul proiectului. Această apreciere a ministrului Cristina Paşca Palmer contrazice vizibil recomandările Ministerului Fondurilor Europene, vizavi de legislaţia şi principiile care trebuie respectate în proiectele cu finanţare europeană”, se precizează pe site-ul CJ Maramureș.

Atașăm și scanarea scrisorii preşedintelui Zamfir Ciceu. Adresa ministrului Cristina Paşca Palmer şi corespondenţa cu Ministerul Fondurilor Europene pot fi găsite aici.

scr desch prim ministru_Page_1

scr desch prim ministru_Page_2

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.