AcasăberzmudeCei trei “B” incompatibili cu cei 7,4 milioane de cetăţenii ai României

Cei trei “B” incompatibili cu cei 7,4 milioane de cetăţenii ai României

Traian Băsescu, Vasile Blaga si Emil Boc sunt cei trei “B” incompatibili cu cei 7,4 milioane de români, conduşi, până acum şase luni, de această gaşcă de incompetenţi şi corupţi, care au atacat şi au afectat fiecare structură a statului şi a afectat viitorul fiecărui cetăţean din România. Această decizie de incompatibilitate este una irevocabilă, dată de poporul român prin ştampila din data de 29 iulie.

Civilizat din partea acestora şi a întregului PDL ascuns în ARD ar fi să încerce să lase instituţiile statului, ş-aşa prea implicate în  campania electorală, să-şi definitiveze formele. Ieri am fost curios să aflu ce a făcut această Agenţie Naţională de Integritate şi am constatat că procedează întocmai celor trei B: dezinformeaza, manipulează şi crează diversiuni.

Celor trei “B” şi celor ascunşi în ARD le este frică şi sunt disperaţi de rezultatul votului din 9 decembrie, ce va demonstra că românii îşi doresc o ţară normală, demnă, puternică şi democratică. Puternica dorinţă de a ieşi din dezastrul lăsat în urmă de Traian Băsescu şi partidul lui va pune capăt regimului corupt şi mincinos patronat de acesta şi apropiaţii lui.

13 noiembrie 2012

Liviu Marian Pop, Candidat Colegiul 3 Senat – Maramureş