Comunicat de presă – „PDL vrea să blocheze Educaţia cu moţiunea”

0
101

Domnilor din Partidul Democrat Liberal, vă transmit că a venit momentul să-i lăsaţi pe cei capabili să facă ordine în urma dezastrului creat de voi nu numai în Educaţie, ci în toată ţara. Aţi avut la dispoziţie opt ani în care să dovediţi că sunteţi alături de români, opt ani care s-au scurs însă în defavoarea tuturor. Acest lucru a fost confirmat atât la alegerile locale, dar şi la referendumul din 29 iulie, când oamenii v-au arătat, prin vot, că nu vă mai vor în fruntea ţării.

Elevii, studenţii, profesorii, părinţii, în general noi, românii, aşteptăm de la voi, PDL, să ne spuneți ce lucruri bune ați făcut  pentru sistemul de învăţământ, şi nu numai, în cei opt ani de guvernare, pentru că noi nu observăm. Toate lucrurile „bune” rezultate în urma guvernării voastre, pe care le enumeraţi cu spor, sunt din păcate numai în imaginaţia voastră.

Constat cu stupoare că domniile voastre vi-l asumați numai pe domnul Daniel Funeriu, deşi nici acesta, nici acţiunile sale, nu sunt motive de laudă. Doresc să vă reamintesc însă că atât în Guvernul Tăriceanu, cât şi în nenumăratele Guverne Boc, ați pus, de fiecare dată, ghiarele pe portofoliul Educaţiei, pe care  l-ați folosit, din păcate, pe post de evantai.

Voi nici acum, din colțul rușinii unde ați fost trimiși de către români, nu vreți să renunțați la a vă impune legile prost adaptate pentru țara noastră. Dacă până acum ați blocat România prin numărul record de Legi adoptate prin asumarea răspunderii, Legea Educației fiind printre ele, care în cazul în care ar fi fost supusă votului în Parlament nu ar fi trecut, acum vreți să faceți același lucru prin această moțiune simplă împotriva unei Legi pe care Executivul Boc a adoptat-o iar Guvernul Ponta a corectat-o.

Liviu Marian POP, Ministru delegat pentru dialog social

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.