COMPETIȚII – Municipiul Baia Mare se transformă pentru două zile în capitala matematicii

0
438

Inspectoratul Școlar al județului Maramureș, împreună cu Filiala Maramureș a Societății de Științe Matematice din România, cu sprijinul deosebit al Consiliului Județean Maramureș și al Consiliului Local Baia Mare, organizează la finele acestei săptămâni două acțiuni cu impact deosebit în formarea elevilor și obținerea de performanțe în domeniul matematicii.

În zilele de 11-12 decembrie 2015, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Baia Mare, are loc ediția a XII-a a Concursului Interjudețean „Tinere Speranțe”, care se adresează celor peste 300 de elevi din clasele V-VIII de la centrele de excelență din Bistrița-Năsăud, Satu Mare, Sălaj, Cluj și Maramureș.

Joi, 11 decembrie, la ora 16:00, are loc proba pe echipe, iar vineri, 12 decembrie, la ora 9:00, se va desfășura proba individuală, urmând ca în aceeași zi, la ora 19:00, în sala de sport a școlii, să aibă loc festivitatea de premiere.

Tot vineri, 12 decembrie, la Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, Baia Mare, în cadrul manifestării din Proiectul „Împreună… printre ani”, se desfășoară ediția a XVI-a a Sesiunii Interjudețene de Referate și Comunicări Științifice a elevilor la disciplina matematică-”Față-n față cu adevărul”.

Acțiunea se adresează elevilor din clasele VII-XII din Maramureș și din județele limitrofe.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.