COMPETIŢIE PENTRU ELEVI – Olimpiada de religie greco-catolică, etapa județeană, va avea loc în 18 martie

0
116
foto digi24

COMPETIŢIE PENTRU ELEVI 120 de elevi din Eparhia Greco-Catolică de Maramureș vor participa sâmbătă, 18 martie, la Olimpiada de Religie Greco-Catolică, etapa județeană.

COMPETIŢIE PENTRU ELEVI  Ca în fiecare an, concursul se va desfășura simultan în Baia Mare, Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu”, respectiv Satu Mare, la Școala Gimnazială „ Lucian Blaga”.

După festivitatea de deschidere prevăzută la ora 9:30, elevii (60 în Maramureș și 60 în Satu Mare) vor susține proba de olimpiadă (ora 10:00), urmată de prânzul luat împreună și vizită la unele obiective turistice din oraș. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 16:00.

Câștigătorii concursului din clasele VII–XII vor trece la următoarea etapă și vor participa, în perioada 25-28 aprilie, la Olimpiada Națională de Religie Catolică, la Timișoara.

citeşte şi CONCERT PASCAL – Corul Cappella Giulia din Vatican va concerta în Baia Mare 

Concursul este organizat de către Episcopia Greco-Catolică de Maramureș (Inspectori pr. dr. Ioan Codrea si prof. Adrian Cosmin Roman) în colaborare cu Inspectoratele Şcolare Judeţene Maramureş şi Satu Mare și conducerea școlilor gazdă.

Biroul eparhial de presă al Episcopiei Greco-Catolice de Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.