COMPETIȚIE – Opt polițiști maramureșeni participă la Campionatul de Înot al Ministerului de Interne

0
534

COMPETIȚIE   Lupta cu apa i-a adus pe poliţiştii maramureşeni pe cele mai înalte trepte ale podiumului la toate concursurile naţionale şi internaţionale la care au participat. De această dată pleacă, la fel de hotărâţi, spre municipiul Târgovişte, unde, în perioada 3–7 iulie, se va desfăşura etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.

Înzestraţi cu abilităţi sportive de excepţie, comisar șef Balazs Robert, inspector Băltan Adrian-Claudiu, agent şef principal Sălăjan Radu-Daniel, agent şef adjunct Munteanu Adrian-Marius, agent principal Ardelean Ciprian-Andrei, agent principal Pop Florina, agent Marin Simona Emilia din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş şi comisar de poliţie Buciuman Vasile din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Maramureş vor  participa în acest an la competiţia organizată de M.A.I.

Cei şapte poliţişti practică acest sport din pasiune, cu seriozitate şi consecvenţă. Toţi au demonstrat că antrenamentul constant, ambiţia de autodepăşire şi motivaţia sunt cele mai importante chei spre reuşită în orice domeniu. Atât rezultatele obţinute la serviciu cât şi medaliile de la toate competiţiile la care au participat sunt mărturia faptului că sunt adevăraţi performeri.

Conducerea inspectoratului de poliţie se mândreşte cu ei, le urează şi de această dată mult succes la probele la care vor concura şi speră să se întoarcă acasă cu cât mai multe medalii!

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.