COMPETIȚIE – Campioana Maramureșului la minifotbal, DR. Browns Baia Mare, și vicecampioana, Nordic Boys Baia Mare, participă la Campionatul Regional Nord-Vest

0
545

Dr. Browns Baia Mare s-a calificat la cel mai puternic turneu de minifotbal, ce va avea loc în Oradea.

Campioana ediției din acest an alături de ocupanta locului secund, Nordic Boys Baia Mare, vor participa în această perioadă la Campionatul Regional Nord-Vest. Competiția se va desfășura pe parcursul acestui weekend urmând ca deschiderea oficială să aibă loc astăzi, 27 mai, cu începere de la ora 14:30.

La competiție vor participa 16 echipe din 6 județe, campioanele şi vicecampioanele din judeţele Bihor, Arad, Cluj, Maramureş, Sălaj şi Satu Mare. Echipele au fost repartizate în patru grupe, primele două clasate urmând a se califica în sferturile de finală.

Meciurile din faza grupelor vor avea loc vineri şi sâmbătă dimineaţa, urmând ca partidele din sferturile de finală să se desfășoare sâmbătă seara, cu începere de la orele 18:00, 19:00, 20:00 şi 21:00. Semifinalele campionatului regional se vor desfășura duminică, de la ora 9:00 şi 10:00. Tot duminică, la ora 12:30, se va mai juca meciul pentru locurile 3-4 iar finala este programată pentru ora 13:00.

GRUPA A: Sentierri Satu Mare, Mavros Arad, Palermo Cluj, Nordic Boys Baia Mare
GRUPA B: Dr. Browns Baia Mare, AEK Oradea, Bendkopp Cluj, Milan Arad
GRUPA C: Bentel Sistem Cluj, Aboliv Turda, Euro Dezmembrări Zalău, Sistema Arad
GRUPA D: Dia Guard Divino Zalău, Șoimii Șimand, Italienii Cluj, Panoramic Oradea.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.