COMOARĂ – Un seif conținând mii de piese nelansate ale lui Prince, deschis de banca care îi administrează proprietatea

0
213

Un seif care conține mii de melodii nelansate ale lui Prince, decedat joi, 21 aprilie, la reședința sa din Paisley Park (Minnesota), a fost deschis de banca numită să îi administreze proprietatea, informează The Telegraph și The Independent.

Regretatul artist era singura persoana care știa codul seifului și, din acest motiv, Bremen Trust, banca responsabilă cu administrarea proprietății, a fost nevoită să îl spargă.

Potrivit The Telegraph, seiful ar conține suficiente piese pentru a lansa în fiecare an câte un nou album, pentru următorul secol.

De altfel, fostul inginer de sunet al lui Prince, Susan Rodgers, care a lucrat cu starul în anii ’80, a povestit la emisiunea „Good Morning America” de pe postul TV ABC că seiful era aproape plin atunci când ea a încetat colaborarea cu Prince, în 1987.

Prince însuși a făcut aluzie la impresionanta sa colecție muzicală, declarând într-un interviu pentru The View, în 2012, că are „atât de multe” piese, încât nu știe dacă va ajunge să le lanseze pe toate.

Cu toate acestea, notează The Independent, pentru moment nu este clar cine va beneficia de această descoperire și de averea lui Prince, deoarece se crede că artistul nu a lăsat vreun testament.

Sursa: Agerpres

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.