COMERŢ ILICIT – Ţigări de circa 22.000 de lei confiscate de poliţiştii Biroului de Combatere a Contrabandei

0
179

Poliţiştii Biroului de Combatere a Contrabandei au identificat trei persoane din Baia Mare, bănuite că ar fi fost implicate în activităţi de depozitare şi comerţ cu ţigări de contrabandă. Aproape 2 000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, găsite în urma unor percheziţii domiciliare, precum şi alte bunuri şi înscrisuri au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Loading...

Ieri, 22 iunie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Biroului de Combatere a Contrabandei au continuat activităţile de prevenire şi combatere a comerţului ilicit cu ţigări de provenienţă ucraineană sau ţigări netimbrate în România şi tragere la răspundere a persoanelor implicate în astfel de activităţi infracţionale. În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat doi bărbaţi şi o femeie, toţi domiciliaţi în Baia Mare, bănuiţi că au fost implicaţi în activităţi infracţionale de depozitare şi comerţ cu ţigări de contrabandă.

În urma efectuării unor percheziţii domiciliare, poliţiştii au găsit şi ridicat în vedere confiscării 39.707 ţigarete, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă. De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, şi alte bunuri şi înscrisuri.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate în activitatea de contrabandă şi documentării întregii activităţi infracţionale.

foto arhivă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.