COMERŢ ILICIT – Două tone legume-fructe şi bunuri în valoare de 6000 de lei, confiscate de poliţişti în Baia Mare, Baia Sprie şi Borşa

0
255
foto https://www.svnews.ro

COMERŢ ILICIT Acţiunile poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au continuat în perioada 10-11 2017 august în municipiul Baia Mare şi în oraşele Baia Sprie şi Borşa.

Pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul contrabandei cu ţigarete, a contrafacerii de mărfuri şi pentru prevenirea unor fapte de comerţ ilicit, în special cu produse agroalimentare, poliţiştii au verificat 15 societăţi comerciale şi 12 persoane fizice.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 28.000 lei, au fost indisponibilizate 5.600 ţigarete în valoare de 3.360 lei, 33 articole vestimentare în valoare de 2.575 lei şi au fost confiscate 2.118 kg legume-fructe în valoare de 3.000 lei, precum şi suma de 478 lei în numerar.

Poliţiştii au întocmit şi două dosare penale pentru o infracţiune de contrabandă şi o infracţiune de contrafacere. În continuare se efectuează cercetări pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate în săvârşirea infracţiunilor constatate.

Informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

foto

Citeşte şi SCANDAL ÎNCHEIAT – Dr. Sorina Bîrle, noul manager al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare

NU SE MAI OPRESC – Altă căprioară rănită în Maramureș după ce a fost atacată de câini (VIDEO)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Pe Alecsandrii,in zona pietei sunt cateva magazine cu marfa second hand care nici macar nu au preturi expuse,întrebi vanzatoarea si e ca la talcioc,iti stabileste pretul din ochi.Asta da comert civilizat si client protejat,OPC-ul doarme?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.