Comercianţii de legume – fructe verificaţi de poliţiştii de investigare a fraudelor de cei baimareni. Actiuni la Sighet si arestat la Borsa

0
90

Comercianţii de legume – fructe verificaţi de poliţiştii de investigare a fraudelor

În 19 noiembrie a.c., ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramureş au organizat o acţiune care a avut ca scop verificarea persoanelor fizice şi juridice care desfăşoară activităţi de comerţ cu legume – fructe. Astfel, poliţiştii au verificat nouă societăţi comerciale şi 30 persoane fizice autorizate şi pentru neregulile constatate au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.000 de lei. De asemenea, ofiţerii au ridicat în vederea confiscării190 kglegume şi fructe, pentru care comercianţii nu au putut prezenta documente de provenienţă, şi suma de 755 lei.

Comercianţii din Piaţa Izvoarele verificaţi de poliţiştii băimăreni

Pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse agricole, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au organizat ieri o acţiune în Piaţa Izvoarele din municipiu. Ei au verificat 10 agenţi economici, 35 producători agricoli şi pentru abaterile constatate au aplicat sancţiuni contravenţionale în sumă de 2.000 de lei.  De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 500 de lei.

Acţiune rutieră la Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei au organizat şi desfăşurat ieri o acţiune pentru a verifica dacă participanţii la trafic respectă prevederile legale privind oprirea şi staţionarea regulamentară.  Ei au verificat 29 de autovehicule şi au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.240 lei. De asemenea, în cadrul activităţilor de supraveghere şi control a traficului rutier, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării cinci permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Urmărit naţional depistat  de poliţiştii din Borşa

Ieri, în jurul orei 17.00, poliţiştii din Borşa au depistat în locul numit ,,Novăţ” de pe raza oraşului un tânăr în vârstă de 29 de ani din Moisei. Acesta figura urmărit naţional întrucât în data de 29 octombrie a.c. instanţa a emis pe numele lui mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la un an detenţie pentru abandon de familie. El a fost reţinut de poliţişti şi îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.