COLIND NOU – Liviu Dragnea apare, floarea-soarelui răsare!

2
220

COLIND NOU Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook cu scopul de a aduce bucuria şi speranţa în casele românilor: „Dincolo de toate conflictele politice, măsurile adoptate de Guvernarea PSD îşi arată rezultatele! După producţiile record la grâu, iată că şi la floarea-soarelui avem veşti foarte bune!”.

Alături de acest text apare o fotografie cu un câmp plin de floarea-soarelui şi cu informaţia că s-a „înregistrat un record istoric al României la producţia de floarea-soarelui”, fiind vorba despre o producţie totală de 3,167 milioane de tone.

 Gata cu seminţele de bostan importate din Bulgaria şi vândute pe stadioane. De-acum încolo, iubitorii fotbalului vor avea posibilitatea să cumpere numai cornete pline ochi cu seminţe de floarea-soarelui din cele bune, româneşti. Economia va dudui şi mai tare, dat fiind faptul că fabricile de ulei nu vor avea probleme cu materia primă.

Colinda anului va fi „Trei păsători”, cu un text uşor modificat în semn de profundă apreciere faţă de Guvernul PSD şi faţă de preşedintele Liviu Dragnea: „Trei păstori se întâlniră/ Şi aşa se sfătuiră/ Raza soarelui/ Floarea soarelui/ PSD să-i mulţumească/ Şi pe Dragnea să-l slăvească/ Raza soarelui/ Floarea soarelui/ Haideţi fraţilor să mergem/ Floricele să culegem/ Să le ducem la partid/ Conducătorului mult iubit/ Raza soarelui/ Floarea soarelui”.

 Datorită acestei noi realizări epocale marca PSD, Liviu Dragnea va fi întâmpinat la fiecare pas de oameni de bine care vor striga din tot sufletul: „Liviu Dragnea apare, floarea soarelui răsare!”.
Emoţionat de entuziasmul cu care este înconjurat, Liviu Dragnea le va aminti oamenilor de bine că în Programul de guvernare nu sunt prevăzute producţii senzaţionale doar la floarea-soarelui, ci şi la codiţa şoricelului, barba ursului şi pi*** ţigăncii, iar Guvernul îşi va ţine promisiunile.

Totuşi, când naiba a avut timp Liviu Dragnea să-şi ia permisul de conducere pentru combină, dacă tot ziua e la televizor ori pe la partid, şi de când social-democraţii ştiu să ţină în mână o sapă şi cum se ară pământul, cum se îndepărtează buruienile şi cum se irigă culturile de floarea-soarelui?

Sorin Avram

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. De cand e campul drum public,sa-ti trebuiasca permis pentru Combina?Adevarul e ca in general psd-istii au facut treaba,mai putin in acest judet,unde dintotdeauna au fost la fel de catastrofali ca taranistii,liberalii si pedelistii.Pe unguri si pe ceilalti nu i-am enumerat ca sunt ca o frectie la un picior de lemn ( stie si Orban).Zetea esti in stare sa faci ceva serios,macar un Parc Industrial ca la Aeroporturi si la managerierea Deseurilor nu va pricepeti deloc.Nu ca v-ati pricepe la altceva.

  2. Nici de liberali sa nu ne fie rusine mai ales dupa ultimele declaratii securistoide ale lui Ludovic.Astia tin cu orice pret sa ajunga la nivelul PNTCD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.