FURT DE ZECI DE MII DE EURO – Colier de valoarea unei garsoniere, furat de o tânără de 15 ani dintr-un magazin de bijuterii

0
532

FURT DE ZECI DE MII DE EURO Profitând de neatenţia angajaţilor şi ajutată de tatăl ei, fata a pus mâna pe colierul cu diamante şi smaralde în valoare de 20 de mii de euro.

 

Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere a magazinului de bijuterii din Capitală.

Fata, de doar 15 ani, a mers direct la ţintă. Şi nu singură, ci însoţită de tatăl acesteia care a ajutat-o să intre în posesia lănţişorului.

L-a luat pentru că i-a plăcut, asta a susţinut minora, inclusiv în faţa anchetatorilor.

Pe imaginile surprinse de camerele magazinului se vede cum fata deschide vitrina, ia bijuteria care costă cât o garsonieră şi discret, o ascunde în buzunarul genţii de pe umăr.

Cei doi părăsesc magazinul la scurt timp după ce s-au asigurat că nimeni nu i-a văzut. Însă, poliţiştii au ajuns la ei. În faţa secţiei, rudele, dar şi fiica minoră mai sperau să nu îl reţină pe tată.

Minora şi tatăl acesteia au mai avut un astfel de episod în urmă cu doi ani, Doar că atunci, cei doi s-au împăcat cu partea vătămată.

Bărbatul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă, iar minora va fi dusă la INML pentru o expertiză psihiatrică.

Dacă se va dovedi că a avut discernământ, va fi trasă şi ea la răspundere.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.