COD RUTIER SCHIMBAT – Se modifică limita de viteză în localităţi

1
2084

COD RUTIER SCHIMBAT Codul rutier ar putea suferi noi modificări, de această dată privind limita de viteză în localități.

COD RUTIER SCHIMBAT Senatorul PSD Sorin Bota a introdus un amendament la propunerea legislativă L187/2016, Lege Privind Codul Rutier.

Acesta se referă la viteza de circulație pe drumurile naționale în interiorul localităților. Conform amendamentului propus, aceasta va fi de 70 km/h pentru autoturisme și 60 km/h pentru celelalte categorii de autovehicule, urmând ca în zonele trecerilor de pietoni să existe restricții de viteză.

Conform motivării, acest lucru va conduce la creșterea fluidității traficului pe drumurile aglomerate din România și reducerea timpilor de condus pentru șoferi, reducând astfel oboseala acestora.

continuarea aici

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Foarte tare.Dar mortii cine o sa-i numere?Se vede ce il preocupa pe reprezentantul clujean al Maramuresului,nu e destul ca idiotii nu se opresc la trecerile de pietoni nici macar la 50 km pe ora,acum o sa fi spulberat la 70! Mai Bota,dar pentru maramureseni cu ce te poti lauda?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.