CINE PE CINE DISCRIMINEAZĂ? CNCD l-a amendat, din nou, pe primarul Cherecheș pentru gardul de protecție care delimitează blocurile sociale de strada Horea

5
1655

CINE PE CINE DISCRIMINEAZĂ?  S-au terminat problemele în România… Un gard construit în jurul blocurilor sociale de pe strada Horea din Baia Mare, unde au fost pe parcursul anilor accidentați copii (chiar și mortal!), este motivul pentru care CNCD (Consiliul National pentru Combaterea Discriminării) a decis amendarea primarului Cătălin Cherecheș.

Este vorba de o a doua amendă, după ce în urmă cu câțiva ani acesta a mai fost amendat exact pentru același gard. CNCD consideră că acest gard este un „zid” și este discriminatoriu la adresa persoanelor care locuiesc în aceste imobile (unii de etnie romă, dar nu numai).

Tot CNCD vrea îmbunătățirea condițiilor locative aici. Condiții care, dacă ne uităm la câteva fotografii realizate miercuri, 29 ianuarie 2020, sunt cel puțin decente. Unul dintre blocuri a fost recent reabilitat și modernizat.

Aviz celor care aveți gard la locuințe, azi mâine vă puteți trezi cu o amendă de la CNCD pentru că ați îndrăznit să construiți așa ceva. România, anul 2020…

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Ii corect că la putorile de asistați sociali le faceți case iar noi muncim că prostii sa i ținem să plătim impozite,rate,etc.???!!!

  2. ….bai ciorompele,nu-ti jigni neamurile,haida de,tu si munca, ha,ha,ha,nu conteaza[ca esti prost cum te descrii tu,stim,dar sa te lauzi cu prostia]

  3. Toate instituțiile statului sau tâmpit, trebuia sa le facă un gard de 4 m, intradevar are dreptate primarul din Tg Mureș la toți politicienii le este frica sa zică franc în fata, ca tiganii/rromii sunt o problema foarte mare pt. societate,…80 % din locatarii blocurilor respective traiesc din ajutor social dar primarii ii tolerează doar aceștia au drept de vot…traiasca Rromania!

  4. Mda… Catalin, cumetre , daca citim printre randuri , cineva vrea sa bage batzul prin gard si nu poate … Mare atentie la blocurile sociale , este un subiect pe care un politician abil poate sa profite … P.S. apropo , acest fenomen social este calcaiul lui Ahile pt. orice Edil [ vezi cazul Cristian Anghel ] …

  5. mda,iarasi numai am diolant ,brrrrr,sunt in fibrilatie,dar io sunt,cetateanul showman,se stie,un nu conteaza pentru nimeni!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.