CINE ERA ATACATORUL? – Criminalul din Palilula vindea arme pe internet

0
372

CINE ERA Criminalul din Palilula, Dragoș Furtună, care vineri seară a ucis doi oameni şi a rănit alţi doi, iar apoi s-a sinucis, vindea arme pe internet, pe forumuri destinate motocicliştilor.

Dragoș Furtună, criminalul din Palilula în vârstă de 28 de ani, care vineri seară a ucis doi oameni şi a rănit alţi doi, iar apoi s-a sinucis, vindea arme pe internet.

Acest lucru reiese dintr-o postare a acestuia pe un forum, făcută acum un an, când criminalul din Palilula scotea la vânzare un pistol de colecţie, iar cumpărătorii trebuiau să fie doar din Germania şi Austria.

Pe 18 noiembrie 2015, un utilizator al forumului motocliclism.ro, cu numele „furtuna dragos”, posta un anunţ de vânzare a unui pistol.

„Vând pistol de colecţie, ”gloanţe oarbe”, Valtro mod. 8 mini L, clona Beretta 850. Aproape nou. Single Action, cal. 315 K (8x17mm) în cutia lui cu 《păharel pirotehnic》de tras rachete, artificii şi alte efecte pirotehnice de 15 mm, de Revelion.

Se vinde doar celor ce locuiesc în Germania sau Austria cu preţl de 90€, plata se face prin PayPal sau virament bancar şi se trimite doar cu DHL 6,90 € Germania, sau 14 € Austria, Transport asigurat cu Tracking Number”, era anunţul postat de Dragoş Furtună.

Bărbatul solicita cumpărătorilor săi copie sau scanare a cărţii de identitate sau a permisului de conducere.

De asemenea, acesta susţinea că muniţie pentru arma scoasă la vânzare putea fi achiziţionată de la magazinele locale de arme din Germania şi Austria, iar surse din rândul anchetatorilor au confirmat pentru News.ro că este vorba despre tânărul Dragoş Furtună care a ucis doi oameni.

citeşte şi ÎN ROMÂNIA, CA ÎN AMERICA! – Trei morți și doi răniți după ce s-a folosit un pistol într-o altercație

Sursa citată amintește și că Dragoş Furtună mergea des în Germania, unde a urmat un tratament pentru depresie.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.