CHERECHEȘ PUNE COALIȚIA LA TREABĂ– Sediu nou pentru Evidența Populației, întreținerea orașului prin intermediul unei societăți publice și funcționarea la standarde riguroase a Poliției Locale într-o nouă bază de comandă

7
4456

CHERECHEȘ PUNE COALIȚIA LA TREABĂ  Consilierii locali ai Coaliției pentru Baia Mare au început să facă primele demersuri în ceea ce privește dezvoltarea și implementarea proiectelor din programul cu care s-au prezentat în fața băimărenilor în campania electorală pentru alegerile locale. Astfel, la invitația președintelui Coaliției pentru Baia Mare, primarul ales Cătălin Cherecheș, consilierii băimăreni s-au întâlnit ieri, 22 decembrie pentru a evalua posibilitatea mutării Serviciului de Evidență a Populației la sediul Serviciului Public Ambient Urban de pe strada Serelor.

Loading...

De asemenea, aleșii Coaliției pentru Baia Mare au decis înaintarea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care actualul sediul al Serviciului Public Ambient Urban din cadrul Primăriei Baia Mare să fie mutat într-o clădire care aparține autorității locale și, odată cu această mutare, să fie înființată pe structura serviciului public o societate care să se ocupe de lucrările de deszăpezire, salubrizare stradală și menajeră, precum și de întreținerea drumurilor și a spațiilor verzi.

CHERECHEȘ PUNE COALIȚIA LA TREABĂ

Aspectele de care se vor ocupa pe viitor reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare în cadrul Consiliului Local țin de chestiunile asumate în timpul campaniei electorale. Aceste lucruri au fost uitate timp de opt luni de zile, dar odată ce Cătălin Cherecheș a revenit la conducerea Coaliției pentru Baia Mare le-a amintit aleșilor locali că rolul lor în forul administrativ-decizional este acela de a lupta pentru binele comunității, în interesul băimărenilor care le-au oferit încrederea lor la alegerile locale. Astfel, s-a luat decizia ca principala prioritate a Coaliției pentru Baia Mare în perioada următoare să fie mutarea sediului în care se fac demersuri pentru obținerea actului de identitate. Serviciul de Evidență a Persoanelor își desfășoară momentan activitatea în condiții improprii.

CHERECHEȘ PUNE COALIȚIA LA TREABĂ

„În perioada următoare vom milita și pentru organizarea în regie proprie a activităților de gospodărire și întreținere a municipiului Baia Mare. În acest sens vom face toate demersurile legale în cadrul Consiliului Local Baia Mare pentru a reuși să fim de folos comunității, așa cum ne-am propus în campania electorală când am venit în fața băimărenilor. Mai mult, vom face demersuri, prin elaborarea de proiecte de hotărâre pe care le vom supune votului și atenției colegilor din Consiliul Local și pentru a muta sediul Poliției Locale într-o clădire situată vis a vis de societatea Urbis, oferind astfel o mai bună funcționalitate poliției locale, dar la costuri mai mici”, a arătat Dorel Mureșan, reprezentant în Consiliul Local al Coaliției pentru Baia Mare.

„Sunt președintele Coaliției pentru Baia Mare din momentul în care am înființat această entitate. În calitate de președinte monitorizez și impulsionez activitatea consilierilor locali care fac parte din Coaliția pentru Baia Mare. Am dreptul să fiu un cetățean activ și astăzi, din prisma funcției de președinte al Coaliției pentru Baia Mare mă manifest pentru susținerea dorințelor băimărenilor. Știu că unii vor să dispar, dar respect întru totul rigorile care îmi sunt momentan impuse prin măsura controlului judiciar. Nimeni nu îmi poate lua dreptul de a fi Cătălin Cherecheș”, a arătat Cătălin Cherecheș, președintele Coaliției pentru Baia Mare.

CHERECHEȘ PUNE COALIȚIA LA TREABĂ

ActualMM

7 COMENTARII

  1. abureala ptr prosti…nu are nici un drept legal de a dispune mutarea sediului de la evidenta populatiei….curios daca apare postarea,,,ce ziceti vasiac si somay,,am sa fac un print sa il salvez mesajul sa vad daca aveti coloana vertebrala

  2. Pe cand ceva concret in legatura cu acel parc industrial? De la Zetea nu putem avea mari asteptari deoarece el si pe cele 20 de hectare de la Lapusel vrea o scoala de calareala ( un sport scump,de nisa ),pe care sigur nu si-l pot permite muncitorii baimareni care se duc lunar acasa cu salarii de sub 1000 de lei.Fara fabrici noi,serioase,ramanem ca oras si judet la politicile guvernului care mareste salariul minim de la 1250 lei la 1450 lei.E corect?

    • Atata putem ca oras si ca judet,dar hai sa fim seriosi nici nu am avut cu cine si nici astia de acum nu sunt in stare de absolut nimic.Ba nu,obiceiuri,taiatul porcului,mascareala ca in rest ZERO.

  3. Au avut nevoie de un mandat ca sa gaseasca o solutie doar pentru a muta evidenta populatiei in locul in care hiberneaza sefia de la SPAU ,iar in 3 mandate nu au fost in stare sa tencuiasca cladirea de la Administratia Financiara de pe Crisan si sa dispara Buda de schele.Pentru un parc industrial au nevoie de inca vreo 5 cincinale ( dupa ce au mai trecut 5).Or fi si Catalin si Zetea in pragul pensionarii ca si sefa de la SPAU cand se va concretiza ceva.Si desigur nu de ei.

  4. Sa puna primar interimar pe unu mai capabil,nu de alta dar de cand e Rob interimar avem crestere doar la cainii vagabonzi.( pe langa mizeria si gheata de pe trotuare).

  5. As dori sa vad daca exista cineva capabil sa „conduca” o asemenea „societate”.
    Totul e doar praf in ochi, abureli ….

  6. Sa vad daca mariti impozitele cu 500 % pentru cladirile aflate in paragina,mai ales cele care va apartin sau cele in care sunteti in chirie(administratia financiara de pe Crisan),cladiri a caror fatade si acoperisuri pe langa faptul ca uratesc orasul reprezinta si un real pericol pentru trecatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here