CHEF DE CHEF – Șefi din Poliție, petrecere cu stripteuze

0
3093

Un grup pe facebook al polițiștilor din zona Moldovei au prezentat joi noapte mai multe fotografii bombă cu șeful poliției Bacău, chestorul Vasile Oprisan, dar și cu adjunctul acestuia, comisarul șef Mirică Ionel, la un club de striptease,dar și mai multe detalii explozive din interiorul Poliției.

Chestorul Cassanova Oprișan Vasile, neavând noroc în dragoste, a mai marcat o dată în poarta „goală” a cluburilor de striptease din Bacău, gândindu-se să se folosească de statutul de șef al poliției băcăuane, pentru a intra în grațiile prestatoarelor de servicii sexuale aflate la ananghie, înregistrându-se un nou episod clasic de mită și sex, au scris cei de la Garda de Noapte.

Scandalul de la Bacău are legătură cu o înscenare pentru luare de mită făcută unui polițist rebel

Polițistul Aurel Munteanu susține că este victima unei conspirații pusă la punct de comisarul Gelu Margine, care conduce Poliția Moinesti, sustinută de șeful de la județ, chestorul Vasile Oprișan.

sef politie2

Totul ar fi pornit de la un caz, în trafic, când l-ar fi prins pe fînul șefului IPJ amețit la volan, afirmă polițistul.

După acest incident, produs în urmă cu trei ani, Aurel Munteanu a fost mutat pentru a face activităti de birou, lucru care l-a refuzat. A fost trimis la verificări psihologice, dar a refuzat Spitalul din Focșani, care deservește personalul din MAI și a preferat Spitalul Militar din Capitală. „S-a internat singur la Spitalul Militar Girota. Diagnosticul pus de medici a fost ca el să fie trecut în rezervă, după încheierea concediului medical, fiind considerat inapt, cu grad de invaliditate 3“, a declarat chestorul Oprișan.

Aurel Munteanu, după ce a fost trecut în rezervă, i-a făcut mai multe plângeri penale șefului IPJ Bacău, toate casate de procurori.

FRAGMENT DIN POSTAREA POLIȚIȘTILOR DESPRE PARTIDELE DE SEX DE LA BACĂU:

Astfel, în timpul unei manifestații „culturale” la care a participat (a se citi orgie sexuală), după câteva pahare ingurgitate, chestorului Oprișan Vasile i s-a făcut poftă de profesioniste, deoarece nu mai voia să investească sentimente, după eșecurile înregistrate, menționate în episoadele anterioare, dorind să practice un nou sport, acela de amor fără obligații, căutând grațiile unei „asistente medicale” profesionistă.

sef politie3Iar de ofertă nu ducea lipsă, deoarece „meciul” s-a desfășurat într-una din locațiile atât de dragi comandantului suprem, respectiv o pensiune discretă cu program pentru adulți, vizitată deseori de către „el lider maximo”, unde prestatoarele îmbrăcate în costumul Evei, își prezentau nurii în fața prestigioasei asistențe.

Fiind sub stăpânirea instinctelor primare și a aburilor de alcool, chestorul a început să se producă pe scena improvizată alături de profesioniste, etalându-și talentul de dansator, concomitent cu lansarea de apropouri insinuoase către năstrușnicele furnizoare de plăceri carnale, (vezi foto).

sef politie4Se pare că chestorul a fost foarte convingător în inițiativa sa, deoarece o duduiță nurlie, a recepționat imediat semnalele transmise, sens în care a acceptat să facă o vizită „de lucru” în apartamentele situate la etajul stabilimentului, de unde s-au întors după jumătate de oră, ea cam jumulită, iar el pe deplin satisfăcut.

Însă fenomenul „basic instinct” nu se termină aici, deoarece faptele de vitejie ale șefului IPJ Bacău, menționate mai sus, au fost urmate și de către adjunctul acestuia, comisarul șef Mirică Ionel, care și-a creat posibilitatea de a-și satisface poftele primare, chiar la serviciu, transformând instituția IPJ Bacău, dintr-o unitate reprezentativă, serioasă și respectată, într-un stabiliment gen „Crucea de piatră” din perioada interbelică, căruia îi mai lipsea doar un felinar roșu agățat deasupra ușii de la intrare, (vorba poetului: „A transformat luncă în speluncă”).

Mai multe puteți citi aici: http://www.flux24.ro/exclusiv-sefi-din-politie-chef-cu-stripteuze-fotografii-si-detalii-explozive/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.