CERȘETORIA, SANCȚIONATĂ LA BAIA MARE – Jandarmii băimăreni au împărțit amenzi în zona Maramureșul

0
228
Foto: Citynews

CERȘETORIA, SANCȚIONATĂ LA BAIA MARE  Echipajele de jandarmi aflate în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare au acţionat pentru  combaterea cerşetoriei astfel:

În data de 20.04.2018 în jurul orelor 20:20 o persoană de sex masculin a fost surprinsă aflându-se in faţa magazinului „DAYTONA”, de pe bulevardul Unirii din localitatea Baia Mare care apela în mod repetat la mila publicului, totodată  acesta le-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare celor care refuzau să-i dea bani, iar la cererea echipajului de jandarmi de a da relaţii privind identitatea sa, acesta a refuzat.

Tot in fata magazinului „DAYTONA”, de pe bulevardul Unirii din Baia Mare in data de 21.04.2018 in jurul orei 16:00 a fost surprinsa o  persoana de sex masculin care apela in mod repetata la mila trecătorilor din zona pentru a obţine diferite foloase materiale si sume de bani.

În data de 22.04.2018 in jurul orelor 20:50 a o persoana de sex masculin a fost surprinsă aflându-se in parcarea din faţa complexului comercial „MARAMURESUL” de pe B-dul. Unirii din localitatea Baia Mare, in timp ce apela in mod repetat la mila trecătorilor, cu scopul de a obţine foloase materiale sau băneşti.

Toţi cei in cauza au fost sancţionaţi contravenţional.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.