CEREMONIE – Avansări în grad la IPJ Maramureş

0
1527

CEREMONIE 19 ofiţeri şi 72 agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor.

CEREMONIE Joi, 15 septembrie, la sediul IPJ Maramureş a avut loc festivitatea de avansare în gradul profesional următor, la termen.

91 de poliţişti maramureşeni, dintre care 19 ofiţeri şi 72 de agenţi, care au îndeplinit stagiul minim în gradul actual, au fost avansaţi în gradul profesional următor.

Festivitatea a debutat cu intonarea imnului de stat al României.

avansari-ipj-15-sept-2

Adjunctul şefului inspectoratului, comisar şef de poliţie Todoran Ionel, i-a felicitat pe colegii avansaţi pentru munca depusă şi rezultatele obţinute.

Apoi le-a transmis mesajul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu.

,,Ziua de astăzi este un moment de referință în cariera dumneavoastră. Primiți răsplata profesionalismului, cinstei și corectitudinii dar și recunoașterea unei
munci făcute cu dăruire. De asemenea, cu o mare investiție afectivă, cu răbdarea și puterea de a duce lucrurile până la capăt.

Cu toate acestea, ceremonia de azi trebuie să fie și un moment de reflecție cu privire la obligațiile și responsabilitățile imense care vă revin pentru consolidarea imaginii instituției.

Sunt convins că, împreună, vom demonstra în continuare că Poliţia Română reprezintă un factor de stabilitate, securitate şi siguranţă civică.

Iar fiecare dintre noi, va dovedi încredere, eficienţă şi fermitate în aplicarea legii, astfel încât atât românii cât și ceilalți cetățeni europeni să se bucure de liniştea şi siguranţa firească de care au nevoie”.

Citeşte şi REPLICA GUVERNULUI – Vezi reacția Guvernului la protestul transportatorilor

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.