CEI MAI BUNI – Sportivii de la ACS Kickbox Baia Mare s-au întors cu trei medalii de aur de la Armenopolis Cup 2016

0
3654

Sportivii de la ACS Kickbox Baia Mare s-au întors de la Gherla cu medalii de la aur. Aceştia au participat pe data de 20 februarie 2016 la a III-a ediţie a Armenopolis Cup, un eveniment sportiv organizat de Paul Florean, preşedintele clubului Firekick-boxing Gherla.

Concursul s-a adresat tinerilor sportivi amatori de kickbox şi grappling şi s-a desfăşurat pe categorii de greutate şi vârstă.

„În data de 20 februarie am participat la un interclub organizat la Gherla de Paul Florian. Am participat cu un număr de trei sportivi, toţi trei la categoria 65 de kilograme: Andrei Mare, Denis Andor şi Corondan Robi”, a declarat Liviu Dohi, antrenor, preşedintele ACS Kickbox Baia Mare.

La competiţie au fost peste 100 de sportivi la kickbox de la peste 20 de cluburi cu renume din ţară.

„Andrei Mare a boxat cu un sportiv de la Tengu Cluj, un meci foarte, foarte greu, Denis Andor a dat KO în repriza a doua cu un sportiv experimentat de la Zalău iar Robi Corondan a prins un adversar extrem de dificil de la Gladiatorii Deva, un meci terminat la puncte”, a mai spus Dohi.

Urmează, pe data de 6 martie, un concurs intercluburi la Rodna în judeţul Bistriţa Năsăud şi apoi participarea la naţionale.

Ana Pop

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.