CEI MAI BUNI – România campioană mondială la dans sportiv

0
560

CEI MAI BUNI. Nimic nu a reușit să împiedice perechea Paul Rednic și Roxana Lucaciu, să obțină titlul de campioni mondiali la categoria Youth Standard, cu toate că au fost suficiente impedimente…
Pe lângă cele 61 de perechi, adversarii direcți cu care s-au întrecut în cele 5 runde, a câte 5 dansuri (vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quickstep), au avut de trecut un test al calmului până să ajungă în Japonia, unde a avut loc anul acesta Campionatul Mondial de Dans Sportiv. Echipa formată din Paul și Roxana, antrenori și susținători, ajungând la limită la eveniment din cauza amânării zborului lor până în ziua concursului.

În pofida faptului că Paul a intrat pe ringul de dans direct de la aeroport cu doar cateva minute inainte de prima runda, tinerii dansatori au reușit să iasă învingători, să adauge palmaresului lor mult-râvnitul titlu de campioni mondiali la dans sportiv. Acest fapt vine ca o confirmare a poziției lor fruntașă în topul mondial la categoria tineret standard.

Felicitări Paul și Roxana! Felicitări domnului antrenor Rusu Alexandru! Orele neîntrerupte de dans, antrenamentele, cât și participarea la nenumărate competiții au dat roade. Toate acestea au contribuit la reușita din 9 iulie. Ziua în care dansul extraordinar al perechii reprezentând RUS-TEAM Baia Mare, respectiv Magnum Team Timisoara, a fost premiat după merite, locul întâi la nivel mondial.

Drumul până aici, în vârf, nu a fost ușor. Atât Paul, cât și Roxana, au început să practice dansul sportiv de la vârste fragede, copiii fiind, în orașe diferite: Baia Mare, respectiv Timișoara. Au obținut premii de-a lungul timpului, care au crescut ca importanță. Au schimbat parteneri de dans, până au ajuns la formula actuală, una perfectă, care place publicului și care cucerește tot. Acest traseu este unul lung, cu suișuri și coborâșuri, dar merită urmat. Pas cu pas, iar rezultatele perseverenței vor apărea.

Oameni buni, haideți să ne oprim pentru moment și să îi ovaționăm pe acești tineri extraordinari, care au reușit să ridice România pe prima treaptă a podiumului.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.