CEA MAI MARE COMPETIȚIE DIN ROMÂNIA – Baia Mare găzduiește zilele acestea Campionatul Național de Taekwon-do ITF

0
304
Foto: Digi24

CEA MAI MARE COMPETIȚIE DIN ROMÂNIA  De astăzi până duminică, 4 martie, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare găzduieşte Campionatul Naţional de Taekwon-do ITF pentru juniori 3, 2, 1 şi seniori. Este cea mai mare competiţie organizată în România, în cadrul Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Loading...

La întreceri sunt înscrise 19 cluburi, care au trimis în Baia Mare 417 sportivi, 48 de arbitri şi 47 antrenori/instructori.

„Este cea mai mare competiţie de nivel naţional organizată în România în cadrul Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi ne bucură acest lucru. Clubul Sportiv Dragonul a sărbătorit în luna februarie 25 de ani de activitate, ocazie cu care am dorit să organizam diverse activităţi, cea mai importantă fiind campionatul naţional”, a transmis preşedintele CS Dragonul Baia Mare, antrenorul emerit prof. Dan Goron, 5 dan.

Deschiderea oficială va avea loc astăzi, 3 martie, la ora 8.30. Intrarea este liberă.

Organizatorii „naţionalelor” din Baia Mare sunt Federaţia Română de Taekwon-do ITF și Clubul Sportiv Știința-Dragonul Baia Mare, în colaborare cu Primăria Muncipiului Baia Mare și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș.

 

Sursă info și foto: Digi24.ro  

 

Citește și: http://actualmm.ro/aflam-din-tabara-zimbrilor-ionut-botezatu-ramane-inca-trei-ani-la-csm-stiinta-baia-mare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.