CE NE REZERVĂ ANUL 2018? – Locuințele s-au scumpit cu aproape 15% anul acesta

0
497
foto libertatea

CE NE REZERVĂ ANUL 2018?  Târgul Naţional Imobiliar care se desfăşoară în acest weekend la Casa Poporului demonstrează ceea ce mulţi dintre români au resimţit pe propria piele când au început să îşi caute o locuinţă. Într-un singur an preţurile au crescut cu aproape 15%, în medie, iar economiştii vorbesc deja de o nouă posibilă criză imobiliară, potrivit Libertatea.ro.

Loading...

„În ultimele 12 luni a avut loc o creştere de aproximativ 13%. În Bucureşti, preţul mediu ajunge la 1.240 de euro pe metrul pătrat. În perioada următoare se aşteaptă o continuare a acestei creşteri”, a declarat pentru Libertatea.ro Cristina Bercea, organizatorul Târgului Naţional Imobiliar de la Casa Poporului.

La Târgul Imobiliar din Capitală, de exemplu, preţurile garsonierelor pornesc de la 24.000 de euro, preţurile apartamentelor de două camere pornesc de la 39.000 de euro, cele ale apartamentelor de trei camere pornesc de la 58.000 de euro. Casele costă, în general, între 60.000 şi 80.000 de euro, dar în caul imobilelor centrale, sau de mari dimensiuni, preţurile ajung chiar şi la câteva milioane de euro.

Cea mai scumpă locuinţă scoasă la vânzare în cadrul Târgului Imobiliar este o vilă, cu nouă camere, aflată în zona Aviatorilor, din Bucureşti. Preţul imobilului este stabilit la 8,5 milioane euro.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.