CAZ ȘOCANT ÎN ARGEȘ – O gravidă cu schizofrenie a fost înjunghiată în burtă cu o plită de fier chiar de către fratele ei

0
250

CA ȘOCANT ÎN ARGEȘ  Caz șocant într-o familie din Argeș. O femeie de 31 de ani, bolnavă de schizofrenie, mama unui copil din flori și gravidă în luna a noua cu un bărbat care a părăsit-o, a fost operată de urgență luni, după ce fratele ei mai mare, cu care împarte o cămăruță într-o casă, a lovit-o cu o pilă de fier, ascuțită la un capăt, care i s-a înfipt în burtă. Bărbatul a spus că nu a vrut să o rănească, dar că era băut și s-a enervat.

Loading...

Nefericitul incident a avut loc duminică seară, în localitatea Leordeni, din județul Argeș. Tânăra suferă se schizofrenie și trăiește într-o sărăcie lucie, într-o casă cu două cămăruțe, pe care o împarte cu fiul său, cu doi dintre frații ei și cu o cumnată.

Într-una dintre camere stă un frate cu nevasta, iar în cea de-a doua locuiește femeia împreună cu un alt frate și cu fiul său în vârstă de doi ani, pe care l-a făcut cu un bărbat care nici nu vrea să știe de ea.  Tânăra de 31 de ani, gravidă în 35 de săptămâni, își aștepta ceasul să nască, împărțind traiul greu cu fratele și cu băiețelul.

Sarcina a decurs fără mari probleme până duminică seară, când fratele femeii a agresat-o, iar lovitura a fost dată chiar în copilul nenăscut încă. Pila de fier i s-a înfipt femeii în burtă, iar în prima fază medicii au crezut că nu i-a fost atinsă placenta. Luni însă, starea femeii s-a agravat, iar medicii au operat-o de urgență.

Duminică seară, pe la ora 18:00, fratele mai mare al femeii, cel care împarte cu ea și cu fiul acesteia o cameră, a venit acasă beat. Enervat când a văzut-o pe soră-sa, el a apucat o pilă din metal, folosită pentru drujbă și a aruncat cu ea spre femeia gravidă. Obiectul din fier, bont într-un capăt și ascuțit la celălalt, a lovit-o pe femeie chiar în burtă. Ea a fost dusă la spital în aceeași seară. Inițial, lovitura nu părea să fi fost atât de gravă. Peste noapte însă și în cursul zilei de luni, femeia a început să se simtă tot mai rău, astfel încât medicii argeșeni au luat decizia de a o opera de urgență, pentru a salva atât viața ei, cât și viața copilului care urma să se nască peste câteva zile. Copilul a supraviețuit, dar dacă nu se făcea operația cezariană mama ar fi murit, susțin specialiștii.

În primă fază, pe numele bărbatului de 35 de ani a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, cu raportare la infracțiunea de loviri sau alte vioelnțe, au declarat reprezentanți ai Poliției județului Argeș.

El a fost lăsat în libertate, iar conform legii, dacă sora lui l-ar fi iertat, dosarul ar fi fost închis prin împăcarea părților, iar agresorul nu ar fi pățit mare lucru.

Luni, după ce medicii au fost nevoiți să scoată copilul de urgență pentru a-i salva atât pe copil, cât și pe mamă, polițiștii care anchetează acest caz au schimbat încadrarea juridică. Astfel, bărbatul este acuzat de infracțiunea de violență în familie, cu raportare la infracțiunea de vătămare corporală, caz în care va fi deferit justiției.

Sursă info.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.