CAZ ȘOCANT – Fetiță de opt luni, violată de o rudă. Bebelușul este în stare critică

0
178

CAZ ȘOCANT  Un nou caz de viol șochează India și întreaga lume. Un bebeluș în vârstă de doar opt luni a fost violat, iar agresorul ar fi chiar vărul său, relatează BBC News. Fetița a fost transportată în stare critică la spital, în timp ce vărul ei de 28 de ani a fost arestat.

Loading...

Cazul cutremurător a avut loc în capitala New Delhi. Fetița de doar opt luni a fost violată duminică, însă totul a ieșit la iveală o zi mai târziu, când cazul a fost publicat în presă.

Swati Maliwal, o reprezentantă a unei organizații guvernamentală care se ocupă de siguranța femeilor, a descris rănile bebelușului ca fiind „groaznice”. „Are răni interne groaznice”, a scris acesta pe Twitter.

„Ce e de făcut? Cum pot locuitorii orașului să doarmă astăzi, când un bebeluș de opt luni a fost violat cu sălbăticie în capitală? Am devenit atât de insensibili sau am acceptat că aceasta este soarta noastră?”, a mai scris Swati Maliwal pe Twitter.

Principalul suspect în acest caz este chiar vărul fetiței, un bărbat în vârstă de 28 de ani, care a fost arestat.

Cazul bebelușului a generat revoltă în India, țară în care numărul agresiunilor sexuale a crescut dramatic în ultima perioadă. Mai precis, potrivit cifrelor oficiale, în 2016 s-au înregistrat 19.765 cazuri de copii violați, în India.

Nu este singurul caz care stârnește revoltă în țară. În 2012, o studentă de 23 de ani a murit, după ce a fost violată de mai mulți bărbați, într-un autobuz. Au urmat mai multe zile de proteste, care au dus la înăsprirea legilor.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.