CAZ ȘOCANT – Fetiță de opt luni, violată de o rudă. Bebelușul este în stare critică

0
184

CAZ ȘOCANT  Un nou caz de viol șochează India și întreaga lume. Un bebeluș în vârstă de doar opt luni a fost violat, iar agresorul ar fi chiar vărul său, relatează BBC News. Fetița a fost transportată în stare critică la spital, în timp ce vărul ei de 28 de ani a fost arestat.

Cazul cutremurător a avut loc în capitala New Delhi. Fetița de doar opt luni a fost violată duminică, însă totul a ieșit la iveală o zi mai târziu, când cazul a fost publicat în presă.

Swati Maliwal, o reprezentantă a unei organizații guvernamentală care se ocupă de siguranța femeilor, a descris rănile bebelușului ca fiind „groaznice”. „Are răni interne groaznice”, a scris acesta pe Twitter.

„Ce e de făcut? Cum pot locuitorii orașului să doarmă astăzi, când un bebeluș de opt luni a fost violat cu sălbăticie în capitală? Am devenit atât de insensibili sau am acceptat că aceasta este soarta noastră?”, a mai scris Swati Maliwal pe Twitter.

Principalul suspect în acest caz este chiar vărul fetiței, un bărbat în vârstă de 28 de ani, care a fost arestat.

Cazul bebelușului a generat revoltă în India, țară în care numărul agresiunilor sexuale a crescut dramatic în ultima perioadă. Mai precis, potrivit cifrelor oficiale, în 2016 s-au înregistrat 19.765 cazuri de copii violați, în India.

Nu este singurul caz care stârnește revoltă în țară. În 2012, o studentă de 23 de ani a murit, după ce a fost violată de mai mulți bărbați, într-un autobuz. Au urmat mai multe zile de proteste, care au dus la înăsprirea legilor.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.