CAZ RUȘINOS ÎN SĂPÂNȚA – Cimitirul Vesel aduce bani satului, cimitirul satului arată în ultimul hal

0
359

CAZ RUȘINOS ÎN SĂPÂNȚA   Caz rușinos semnalat de un maramureșean din cunoscutul sat Săpânța. Acesta se plânge că, deși satul este cunoscut în toată europa pentru Cimitirul Vesel, cimitirul sătenilor de la marginea satului se află într-o stare absolut deplorabilă.

Într-o localitate care adună o grămadă de turiști români sau străini în fiecare an, care plătesc bilete pentru a putea vedea faimosul Cimitir Vesel, cimitirul în care localnicii își îngroapă morții arată ca după război. Crucile de lemn înalte, meșteșugite de meșterii localiabia de se mai văd printre firele de iarbă care transformă locul într-o veritabilă junglă.

Vă redăm mai jos mesajul publicat de sătean pe rețelele de socializare:

Vestitul Cimitir Vesel din satul Săpănta, cu un loc de veci şi o cruce sculptată în lemn te costă o avere, iar cimitirul din țințirimb… de la marginea satului Săpănta, un loc de veci unde nu se plăteste şi e de pomană. Spre ruşinea comunitătii, a primăriei condusă de un primar penal, în loc să-i pună pe cei ce beneficiază de ajutor social să cosească iarba din cimitir şi preotul satului să facă o alee şi o poartă de intrare în cimitir… din banii încasați din biletele de intrare în Cimitirul Vesel şi să întrețină cimitirul vesel, mormintele și crucile… de pe care încasează bani?! Trist dar adevarat!”, a fost mesajul săteanului.

 

ActualMM

Sursă foto: Facebook

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.