CAZ ÎN VASLUI – Asistent maternal cercetat după ce a dus copilul pe care îl avea în grijă la un miting pentru drepturi salariale

0
136

CAZ ÎN VASLUI  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui a declanșat o anchetă în cazul unui asistent maternal care a dus băiețelul de doar câțiva ani pe care îl are în plasament la un miting pentru drepturi salariale. Libertatea a publicat imagini în care copilul apare cu un fluier în gură la protestul de săptămâna trecută din Piața Civică a municipiului Vaslui.

Loading...

Imprudența unui asistent maternal, care a mers cu copilul pe care îl are în plasament la un miting pentru drepturi salariale, l-ar putea costa pierderea dreptului de a-l mai crește și îngriji pe micuț.

Financiar, acest lucru ar presupune aproximativ 2.300 de lei pe lună, adică salariul de până la 1.700 de lei și indemnizația de creștere a copilului, în sumă de 600 de lei.

Săptămâna trecută, Libertatea a publicat imagini cu băiețelul de câțiva ani în timp ce participa activ la protestul din Piața Civică din Vaslui, în timpul căruia zeci de ”mame de împrumut” și-au cerut salariile pe septembrie. În imagini se poate observa cum copilul are un fluier în gură și o bancnotă într-o mână, fiind în fața protestatarilor, fără a părea că cineva are grijă de el.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.