CAZ ÎN ROMÂNIA – Primăria unui oraș are probleme cu bugetul din cauza… prostituatelor

0
807

CAZ ÎN ROMÂNIA  Primăria unui oraș din România are bugetul blocat din cauza prostituatelor. Cel puțin asta susține presa locală. Edilul municipiului respectiv informează că femeile care practică prostituția pe raza orașului nu își achită deloc amenzile, iar bugetul local are de suferit.

Primăria Drobeta Turnu Severin acuză femeile care practică prostituţia pe raza oraşului, că nu îşi achită deloc amenzile încasate, iar bugetul local are de suferit. Primarul Marius Screciu se plânge de faptul că, deşi amenzile primite de prostituate figurează drept venit la bugetul local, aceşti bani nu sunt plătiţi niciodată, scrie news-mehedinti.ro.

,Avem aproximativ 62 de miliarde lei vechi de încasat de la 25 de persoane care practică prostituţia, toate femei. Opt miliarde are de plată persoana care se află pe primul loc. Sunt bani pe care comunitatea nu poate să îi încaseze, mai mult decât atât avem şi costuri pentru a verifica aceste amenzi. Din păcate fiecare amendă trebuie verificată la instituţiile unde persoanele în cauză ar putea avea venituri, dacă au luat ceva pe numele lor, dacă s-au angajat undeva, ca noi să putem verifica şi pune oprire pe aceste venituri”, a precizat primarul Marius Screciu.

Nu înţeleg nici atitudinea organelor care aplică aceste amenzi. Am avut într-o zi o fată care a primit şase amenzi, două de la jandarmi, două de la poliţia municipală şi două de la poliţia de frontieră. Eu înţeleg că trebuie să-şi realizeze un anumit cuantum de amenzi, dar ne confruntăm efectiv cu un blocaj. Dânşii le dau, noi nu le putem încasa, cu judecata nu rezolvăm nimic, amenzile cresc exponenţial şi o să ajungem la un moment dat să avem cheltuieli la fel de mari pentru verificarea acestor amenzi, cât amenzile propriu zise”, a mai spus Screciu.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.