CAZ ÎN NEAMȚ – O mamă aflată în stare de ebrietate a ajuns la Urgență cu un bebeluș de 6 luni, lovit la cap

0
173

CAZ ÎN NEAMȚ  Femeia era beată, susțin cadrele medicale și abia se ținea pe picioare. Medicii au cerut ajutorul protecției sociale și poliției pentru ca femeia să nu plece, așa cum ar fi vrut, din spital. În urma investigațiilor s-a aflat că ea mai are 3 copii, toți în plasament.

Ancuța Apostol are 23 de ani și nu a avut niciodată un serviciu. Din cei patru copii pe care îi are, doar unul mai era în grija ei. Mama, în stare de ebrietate a fost adusă la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Neamț de o ambulanță.

Inițial, a spus ca îl scăpase pe cel mic de câteva ori din brațe. Apoi, s-a răzgândit.

Nu l-am scăpat, o căzut jos din pat. Am ieșit până afară” a declarat mama copilului

Copilul avea un traumatism cranian prin cădere din brațele mamei, agitat, iar mama era în avansată stare de ebrietate.  La controlul efectuat s-a găsit asupra dânsei o sticlă de spirt medicinal consumată pe o treime.  Din fericire, la computerul tomograf și toate celelalte investigații medicale totul a ieșit bine” –  dr Gabriel Popescu, medic de gardă UPU  Spitalul Județen Neamț.

Mama a refuzat inițial internarea și a vrut să plece. Medicii, îngrijorați, au oprit-o. Au fost nevoiți, însă, să apeleze la poliție pentru asta. În cele din urmă, mama și copilul au fost internați în secția de pediatrie.

Copilul e în stare bună, fără probleme clinice deosebite, puțin răcit” – asistenta șefă de la Pediatrie

Este vorba despre o femeie cu probleme soci-economice precare, consumatoare de băuturi alcoolice, care mai are 3 copii, toti beneficiari ai unei măsuri de protecție, la același asistent maternal  profesionist din cadrul direcției, familie la care urmează să fie plasat și copilul de 6 luni” – Delia Todireanu, șef Birou Prevenire abandon copii din cadrul DGASPC Neamț.

Surse din poliție susțin că în urmă cu două săptămâni s-a întocmit și un dosar penal pe numele femeii pentru rele tratamente aplicate minorului.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.