CAZ CUTREMURĂTOR ÎN ITALIA – Un român de 15 ani și-a pierdut ambele mâini după ce a aprins o petardă

5
851
Foto: Turnul Sfatului

CAZ CUTREMURĂTOR ÎN ITALIA  Un puști originar din România, care stătea cu familia în Italia, a suferit un teribil accident seara trecută. El mergea cu un prieten prin localitatea Canicatti, din regiunea Agrigento. Era în apropiere de Piazza IV Novembre, în apropiere de primărie.

La un moment dat, cei doi puști au găsit o petardă neexplodată. Românul, care locuiește cu familia lui în orașul Naro, a aprins petarda, iar aceasta i-a explodat în mâini, provocându-i răni grave, a anunțat grandangoloagrigento.it.

Mâinile i-au fost amputate Rănile au fost atât de grave încât medicii au fost nevoiți să-i amputeze ambele mâini. Prietenul său a scăpat cu răni ușoare. Polițiștii au luat imaginile de la camerele de luat vederi din zonă, pentru a se lămuri cum s-a produs incidentul.  Poliția va deschide o anchetă ca să vadă cum a ajuns acea petardă cu efect devastator pe stradă.

 

Sursă: Libertatea

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. …si eu am puscat ,dar cu lumanari de la tata zoli,tat ma mnir,de ce dracu nu au puscat lumanarile,no ,oare pentru ca eu sunt prost de bubui?

  2. alupigus gogomane, da, esti prost de bubui … nu apuca sa puste pt. ca tu confunzi lumanarile cu terapia, adica suzeta atitabac flambata a lui dr. showman ! @@@

  3. tringgg,gresit tata zoli,eu sunt showman,coptilu tau pe care de bucurie ca piranda l-a fatat,l-ai aruncat de trei ori in sus si nu m-ai prins niciodata,tot in cap am cazut,de aia sunt asa destept,si peste tot vad numai pe alupgus,la,la,la,si tri li li!!!

  4. alupigus, gogomane, tu bine sugerezi, avand in vedere, ca ai dunga rosie in buletin … intr-adevar esti TraLaLa , adica oficial !!! … P.S. apropo , mare atentie l-a puscat lumanari, sa nu arzi costumul de brad si steagul donat de Viorel Lis [ an electoral ] … Ai uitat ca candidezi de primar [ presedinte ] in Sapantza ?! …

  5. tring,tata zoliiii,eu sunt showman,da amu iara am delirat cand am scris iara ca-s tata zoli,no da hapt ca-s mare ciumeg,amu scriu si-n somn!!no bine am zis ca-s dobitoc retardat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.