CAZ CUTREMURĂTOR – Copil din Târgu Jiu bătut crunt de către mamă, pentru că nu este olimpic la toate materiile

0
205

CAZ CUTREMURĂTOR  Un copil din Târgu Jiu a fost bătut crunt chiar de către mama sa. Acestea nu i-ar fi convenit că băiatul nu este olimpic la toate materiile de învățământ. Copilul ar vi și el o fire violentă. Cel puțin asta susțin vecinii, care mărturisesc că băiatul este neascultător și își bate propria mamă.

Loading...

Răsturnare de situație în cazul unui copil din Târgu Jiu bătut de mamă. Din primele informații băiatul a fost snopit în bătaie de mamă până când i s-ar fi fisurat coloana vertebrală, însă medicii spun că acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Nu a necesitat internarea și a fost trimis acasă.

Reprezentanții IPJ Gorj susțin, la rândul lor, că băiatul prezintă doar câteva excoriații, notează gorj-domino.ro. Inițial, motivul vehiculat pentru care mama elevului, care este medic la Centrul Medical Județean Gorj și comisar-șef în Ministerul de Interne, a fost că și-a bătut fiul pentru că nu este olimpic la cinci materii. Surse din Poliție susțin că, de fapt, băiatul este de un teribilism extrem, fiind violent cu mama lui în repetate rânduri. De altfel, vecinii susțin că sunt exasperați din cauza scandalurilor care au loc seară de seară.

Potrivit primelor informaţii pe care anchetatorii le-au oferit presei din Târgu Jiu, băiatul, care are 13 ani, este un elev eminent la liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. El este olimpic la mai multe materii, însă mama sa, cea care l-a bătut până i-a fisurat coloana, nu a considerat că sunt suficient de bune performanțele sale școlare.

Băiatul a fost lovit în mod repetat de cea care i-a dat viață, cu un corp dur, dar se pare că prezintă și urme de mușcături. O femeie a sunat la 112 și a anunțat că o mamă își lovește copilul, în scara unui bloc din apropierea Casei de Pensii Târgu-Jiu, la fața locului venind de urgență poliția.

„Am fost sesizați de o femeie despre faptul că o mama exercita acte de violență asupra fiului său, în zona Casei de Pensii din TÂRGU-Jiu. Polițiștii s au deplasat la fața locului, au luat primele măsuri și au întocmit dosar penal de violență în familie. Copilul are 13 ani și prezintă escoriații. Mama are 47 de ani”, spun reprezentanții IPJ Gorj, potrivit igj.ro.

Citește articolul integral, AICI.

Sursă foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here