CAZ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Un bărbat a ajuns la spital înjunghiat în abdomen

0
94

CAZ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD  În urmă cu puțin timp un bărbat a fost înjunghiat în abdomen. Neobișnuitul incident s-a produs în Budacul de Sus. În ciuda rănii serioase, starea bărbatului este stabilă.

O ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță a preluat în urmă cu puțin timp un bărbat de 64 de ani din Budacu de Sus, cu o plagă produsă prin înjunghiere în zona abdomeniului. Acesta a fost stabilizat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență. Viața bărbatului nu este pusă în pericol.

„Victima este un bărbat de 64 de ani care ar fi căzut într-un cuțit. Ar fi vorba despre un accident. Bărbatul prezenta o plagă înjunghiată. Acesta este conștient și stabil hemodinamic. A fost transportat la unitatea de primiri urgențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Monica Borz, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Surse Bistrițeanul.ro susțin însă că ar fi vorba despre o agresiune, victima refuzând să recunoască acest lucru, cel mai probabil pentru că agresorul îi este un apropiat sau o rudă.

„Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani din Budacu de Sus, în timp ce se afla la locuința sa, pe fondul unei neînțelegeri și a consumului de alcool, i-ar fi aplicat o lovitură în zona abdominală cu un obiect ascuțit unui alt bărbat. Polițiștii efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Diana Pintea, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.