CAVNIC – PARTIA ROATA: Primii schiori fericiti de venirea zapezii. Tunurile de zapada lucreaza la capacitate maxima (VIDEO)

0
451

Prima noapte de ninsoare serioasă a albit România! Şi a scos peri albi şoferilor. Alţii au făcut coadă la service-urile auto să îşi schimbe cauciucurile. Dar primii fulgi de nea au facut fericiti si multi romani fericiti: pe schiorii care abia au asteptat prima zapada sa isi scoata schiurile si sa dea o fuga pana la partiile de la Cavnic.

La Cavnic primii iubitori ai schiului au incercat deja zapada. E drept, zapada artificiala depusa pe partia sintetica de pe partia Roata. Aici a nins putin, dar acum zapada vine… ca din tun. „Deja oamenii se pregatesc pentru sezon. Au dat drumul la tunurile de zapada. Eu cred ca in 5-6 zile ei vor avea partia pretatita pentru schi” a spus un turist. „Vin din Gura Humorului. Schiez pentru prima data si astept si zapada adevarata cu nerabdare” a spus un alt tanar. „Este extraordinar de bine si de placut si ne bucuram ca avem ocazia sa profitam de aceasta partie artificiala la noi in Transilvania” a spus un alt turist.
„Am dat drumul la instalatiile de zapada artificiala de vreo 4-5 ore, in functie de conditiile meteo. Speram sa tina frigul cateva zile pentru a putea termian zapada artificiala. Oricum noi asteptam turistii la Cavnic. Avem partia de schi sintetica si la aceasta ora avem cativa zeci de turisti care nu mai au rabdare sa terminam partia. Speram cat de repede sa incepem sezonul de schi” a declarat Cornel Poenar, administrator partie.
Daca totul va decurge normal si frigul va persista este foarte posibil ca in weekend sezonul de schi la Cavnic, pe partia Roata 1 sa se deschida.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.