CĂUTAT ÎN ITALIA – VW Golf, descoperit de polițiștii de frontieră în Sighetu Marmației

0
198

CĂUTAT ÎN ITALIA Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Maramureș au identificat și indisponibilizat un autoturism marca Volkswagen Golf, în valoare de 70.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Italia, alerta fiind introdusă în cursul aceleiași zile.

În 15 martie, în jurul orei 18.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei Frontieră Maramureș a identificat și oprit pentru control, pe raza localității Sighetu Marmației, un autoturism marca Volkswagen Golf.

Loading...

Acesta era condus de Ioan C., în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza județului Bistrița Năsăud.

În urma unor verificări amănunţite efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”. Alerta a fost introdusă de autoritățile din Italia, în cursul aceleiași zile.

Autoturismul marca Volkswagen, an fabricație 2017, în valoare de 70.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt. Urmează ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.