CASTANE 2019 – Sărbătoarea băimărenilor s-a încheiat cu un superb spectacol de artificii

0
305

CASTANE 2019  Una dintre cele mai reușite ediții ale Sărbătorii Castanelor s-a încheiat duminică, 29 septembrie, cu un splendid foc de artificii. Chiar dacă era aproape de miezul nopții, artificiile au luminat cerul municipiului Baia Mare, fiind vizibile chiar și în localitățile învecinate. Pe rețelele de socializare, majoritatea participanților la Castane s-au declarat mulțumiți de ediția din acest an. Publicul a apreciat diversitatea manifestărilor cultural-artistice, dar și spectacolul de artificii.

„Sunt impresionat, s-au văzut artificiile până în Satu Nou. Am fost la mai multe concerte și nici nu am sperat să pot vedea și spectacolul de artificii. Dar a fost suficient să ies pe terasă și am văzut totul. A fost foarte frumos”, a spus unul dintre comentatorii unei postări de pe rețeaua de socializare Facebook.

Artificiile au fost lansate imediat după ce primarul Cătălin Cherecheș, alături de băimăreni au trecut la numărătoarea inversă, spectacolul de lumini care au dat culoare cerului fiind admirat de mii de cetățeni. Puteți urmări video cu artificiile aici:

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.