CASA REGALĂ – Prințul Harry va deveni tătic. Regina e supărată foc!

0
542

Tristețe mare în Regatul Britanic. Râvnitul roșcovan al familiei regale va renunța la aparițiile în cluburi în curând, întrucât va deveni tătic. Cel mai mare coșmar la reginei Elisabeta a II-a s-a adeverit. În timp ce fostele iubite ale printului Harry se bat pe el să îl recucerească, acesta va deveni tătic.

Potrivit revistei americane Life&Style, o tânără de 19 ani susține că a rămas însărcinată cu celebrul roșcovan după o aventură de noapte și are chiar și dovezi în acest sens. Mai exact, aceasta are imagini cu el din noaptea cu pricina. Cu toate că regina Marii Britanii și-a avertizat în nenumărate rânduri nepotul că stilul de viață haotic și distracțiile interminabile îi vor face probleme și vor târî familia regală în alte scandaluri, acest lucru s-a si întâmplat, iar un „copil din flori” era fix ce nu-și dorea, mai ales cu o femeie care nu face parte dintr-o familie nobilă.

 

Deși jurnaliștii se întreabă dacă aceasta își va obliga nepotul să se însoare cu mama copilului, surse din Palatul Buckingham spun că nici nu se va pune problema. Aceștia susțin că Suverană nu va permite niciodată ca și Harry să se căsătorească cu o fată comună, care nu are nici o treabă cu înalta societate, așa cum s-a întâmplat cu prințul William și Kate Middleton.

 

Mai mult, acesta susține că regina mai degrabă îi va retrage titlul dacă Harry decidă să-și asume responsabilitatea și să se căsătorească cu tânăra, având în vedere că își dorea foarte mult să devină tată. Cu toate acestea, se pare că ducesa de Cambridge și prințul William spun că îl vor susține pe Harry în această situație și îl sfătuiesc să facă doar ce-i spune inima.

sursă text și foto Libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.